Inschrijven: Algemene info

De inschrijvingen voor het seizoen 2021 - 2022 verlopen volledig online. Er is een verschillende inschrijfprocedure voor bestaande leden en voor nieuwe leden.

Bestaande leden

Bestaande leden kunnen inschrijven tot 13 juni. Hiervoor ontvangen ze ten laatste op 11 mei een email met een uitnodiging tot betaling van het lidgeld. Het volstaat om op de link te klikken in de email en vervolgens de stappen te volgen waarbij je de gegevens van de aangesloten speler kan wijzigen indien dit nodig zou zijn en vervolgens online kan betalen.

Betaal je je lidgeld niet voor 13 juni, dan beschouwen we je als uitgeschreven en zal je dienen in te schrijven als nieuw lid zoals hieronder beschreven. In dat geval gelden de regels die gelden voor nieuwe leden, inclusief 25€ extra kosten voor een (nieuwe) aansluiting bij Voetbal Vlaanderen en de selectieregels.

Nieuwe leden

De inschrijving van nieuwe leden gebeurt in drie stappen.

Als eerste stap dien je het formulier op de inschrijvingspagina voor nieuwe leden in te vullen. Alle inschrijvingen van nieuwe leden worden verzameld en in volgorde behandeld. Lees zeker ook de regels die we hanteren om te bepalen wie er effectief aangesloten kan worden bij onze club. Het invullen van het formulier wil niet automatisch zeggen dat je aangesloten bent.

Eens je inschrijving aanvaard wordt zal je een uitnodiging tot betaling krijgen via email. Via de link in de email kan je je lidgeld online betalen. Pas als je lidgeld betaald is ben je ingeschreven.

Als derde en laatste stap maken we een afspraak om je identiteitskaart in te lezen om je aansluiting bij Voetbal Vlaanderen te bevestigen én om de 10 geboden van onze club te ondertekenen die ervoor zorgen dat voetballen bij KFC Wambeek Ternat leuk is en blijft. Uiteraard zal het tijdstip voor deze afspraak afhangen van de geldende corona-maatregelen.

Verplichte kledij

Net als vorig seizoen, krijg je eens het inschrijvingsgeld betaald is, ook dit jaar een kortingcode die je kan gebruiken op onze webshop. Je kan zelf kiezen wat je met de kortingcode ter waarde van 110 € koopt maar het is wel verplicht voor elke speler om onderstaande kledij aan te hebben op trainingen of wedstrijden:

Heb je dus nog kledij die je ook in het seizoen 2021 - 2022 kan gebruiken? Koop dan bijvoorbeeld een sportzak, regenvest of ziptop in de shop.

Wil je kledij eerst passen voordat je bestelt? Dat kan bij Jurlie Sport op het marktplein van Ternat.

Let op: de kortingcode voor onze webshop is geldig tot ten laatste 30/09. Zorg er dus voor dat je op tijd bestelt! Eens vervallen kan de kortingcode op geen enkele manier opnieuw geactiveerd worden en ben je dus je korting kwijt.


Nieuw lid?

Nieuwe leden kunnen inschrijven via deze pagina. Bestaande leden krijgen een email met instructies.

Lidgeld

Elke speler bij onze club betaalt lidgeld, afhankelijk van de leeftijdscategorie waaarin hij speelt.

Trainingsschema

Het voorlopige trainingsschema voor het seizoen 2021 - 2022. Wijzigingen zijn nog mogelijk.

Kalender

Ontdek wanneer we opnieuw beginnen en wat er in de eerste maand te gebeuren staat.

Trainers en begeleiders

Onze sterrentrainers en begeleiders maken ook volgend seizoen van onze club een echte drie-sterrenclub.

Helder uitgelegd