Tickets A-ploeg vanaf nu online in voorverkoop

Onze club wordt door corona vooruitgestuurd naar een meer digitale werking. Vanaf nu zullen tickets voor thuiswedstrijden van onze A-ploeg enkel nog online verkocht worden. Aan de kassa de dag van de wedstrijd kan dus niet meer betaald worden.

 

Hoe werkt het?

 

Ga naar onze ticketshop en klik op de wedstrijd waarvoor je een ticket wil kopen. Tickets zullen steeds 14 dagen voor de wedstrijddatum beschikbaar zijn. Een ticket kost 8€, inclusief transactie- en verwerkingskosten. Heb je geen abonnement, kies dan voor de categorie ‘betalend ticket’. Je kan per bestelling van betalende tickets maximaal 10 tickets kopen. Vervolgens geef je de naam in van elke supporter en vervolledig je je bestelling.

Je kan kiezen voor de meest courante betaalmethodes. De methode ‘overschrijving’ is tot zeven dagen voor de wedstrijd beschikbaar. In de laatste week voor de wedstrijd kan je enkel nog betalen met Bancontact of de betaalknop van jouw bank.

Voor abonnementhouders zijn de tickets uiteraard gratis maar je zal wel je toegang tot de wedstrijd moeten reserveren. Kies voor een ticket in de categorie ‘ABONNEMENT KCFWT’ en vervolledig het bestelproces tot op het einde. Je kan per bestelling maximaal twee tickets bestellen van deze categorie.

Breng je ticket op je smartphone of papier mee naar de wedstrijd. Je ticket zal gescand worden aan de ingang.

Het je tickets in de categorie ‘ABONNEMENT KFCWT’? Breng dan ook je abonnement mee. Enkel in het bezit van het ticket én je abonnement zal je naar de wedstrijd kunnen kijken.

 

 

C’mon KFCWT!