Zomerstage

Om de het nieuwe voetbalseizoen in de best mogelijke omstandigheden te kunnen starten organiseren we ook dit jaar een zomerstage van maandag 17 tot en met vrijdag 21 augustus op de site van Wambeek.

De trainingen tijdens de stage worden gegeven door een team van ervaren en gediplomeerde trainers onder leiding van onze TVJO, Marc Gettemans. Veel aandacht zal gaan naar basistechniek (tweevoetigheid, kwaliteit passing en dribbels), scorend vermogen en matchvormen.

Bij de start van de stage krijgt iedereen een groene trainingsshirt die ook kan gebruikt worden tijdens de normale trainingen van onze club. Midden in de week organiseren we een supertoffe daguitstap om even te ontspannen van de zware voetbalarbeid. Op het einde van de stage krijgt iedereen natuurlijk een diploma.

Elke dag is er opvang voorzien van 8u00 tot 17u00. In de voor- en de namiddag voorziet de club een kleine versnapering of een stuk fruit. Iedereen kan altijd zijn eigen gemarkeerde drinkbus vullen aan de drankfontein. Er is elke dag op uitzondering van de dag van de daguitstap de mogelijkheid om een broodje te bestellen tegen een normale prijs.

Alle spelers tot en met U15 kunnen inschrijven voor de stage. Tijdens de week van de stage zullen er geen avondtrainingen zijn voor deze groep.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 150 euro. Kinderen jonger dan 12 jaar krijgen een fiscaal attest voor de deelname aan de stage. Meer info over de fiscale aftrekbaarheid van sportkampen vind je hier.

 

UPDATE: De zomerstage is volzet en de inschrijvingen zijn afgesloten.

 

Eens ingeschreven houden we je op de hoogte van de verdere afspraken mbt de stage.