Update technische staff

Momenteel leggen we de laatste hand aan de samenstelling van de technische staf voor volgend seizoen van onze ploeg in 1ste provinciale. 

Een nieuwe start betekent in veel gevallen ook het einde van een tijdperk. 

Yves De Corte, meer dan 10 jaar lang hoofdcoach van onze eerste ploeg en architect van drie promoties, zal ons spijtig genoeg verlaten. Zijn voetbalvisie is/was de basis van ons erkend aanvallend dominant spelsysteem waar iedereen elke zondag naar uitkeek. Yves heeft ons laten dromen en heeft de club een nieuwe kwaliteitsvolle uitstraling bezorgd.

Ook zijn assistent en voorheen hoofdcoach bij KFC Wambeek en KSKL Ternat, Rudy De Donder, zullen we voortaan moeten missen. Samen met Yves was hij een tandem die alle spelers constant aanspoorde om hun grenzen te verleggen. Het respect en de vriendschap  t.o.v. de andere leden van de technische staf werd door iedereen gesmaakt

Dirk De Mol, succestrainer bij onze P3-ploeg, en eigenlijk een beetje club meubilair, heeft beslist om andere oorden op te zoeken. Onder zijn leiding konden ontzettend veel lokale talentvolle jongeren zich ontplooien tot volwaardige senior spelers. Dirk was een kei in het individueel begeleiden van spelers. Wij zullen hem zeker ook herinneren als de persoon die steeds waakt over de goede sfeer. 

 

Een dikke merci aan alle drie, voor jullie toewijding en fantastisch werk!!!

 

Tom Langhendries, tot vandaag coach van onze nationale beloften en voorheen 5 jaar T2 bij Erpe Mere United, wordt hoofdcoach van onze U23 ploeg die uitkomt in 3de provinciale.

Glenn De Frenne, vorig seizoen onze U19 coach & afgelopen seizoen visie-coördinator middenbouw, wordt voor de komende 2 seizoenen onze beloftencoach.